Хрупкаво свинско с зеленчуци.

Необходими продукти:
  • 200гр.свинско,
  • 2 стръка праз,
  • 4-5 печурки,
  • 1 голям морков,
  • 3-4 с.л.царевично брашно,
  • 1 с.л.соев сос,
  • 2-3 с.л.лимонов сок.
Начин на приготвяне:
Месото нарязваме на много тънки ленти-квадратчета.
В чиния в която сме поставили брашното потапяме късчетата месо и пържим на маслена баня до порозовяване от двете страни и изваждаме върху салфетка да се изцедят.
В тиган запържваме едро нарязаните зеленчуци за една минута и добавяме соевият сос.
След около две минути добавяме месото и разбъркваме, заливаме със лимоновият сок, разбъркваме и сервираме веднага.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Торта без печене