Задушени гъби по овчарски

Необходими продукти:

Гъби 1кг. - пресни

Масло - 100гр.

Лук - 100гр.

Домати - 200гр.

Сирене - 200гр.

Червен пипер - 5гр.

Черен пипер

Сол - на вкус


Начин на приготвяне: 

  1. Загрейте мазнината и задушете в нея последователно нарязаните ситно лук, домати и гъби.                                                                                                                                                           
  2. След като омекнат, добавете червен пипер, объркайте и добавете нарязаното на филийки сирене.                                                                                                                                                     
  3. Сложете капак на съда и оставете да къкри на тих огън - до задушване на сиренето. Поднесете задушените гъби по овчарски с малко черен пипер.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Торта без печене